Over ons

Van Huele is aannemer van ruwbouwwerken voor zowel de particuliere als professionele markt. Of u nu aannemer, bouwpromotor of particulier bent, samen denken we na over uw project en helpen we ieders woondroom te realiseren. Nieuwbouw of renovatie van appartementen, bedrijfsgebouwen, woningen of openbare gebouwen: voor elk werk kan u een beroep doen op bouwfirma Van Huele.

Familiale traditie & zin voor toekomstgericht ondernemerschap

Sinds 1909 staat Van Huele met stip genoteerd op de kaart van de aannemings- en bouwsector in België en daarbuiten. Ons verhaal is er één van degelijke familiale traditie en zin voor toekomstgericht ondernemerschap. Sinds enkele jaren is Van Huele aan zijn vierde generatie toe. Het bedrijf is vandaag uitgegroeid tot een dynamische onderneming met een breed palet aan diensten, een up-to-date machinepark en hoogopgeleide en ervaren medewerkers.

Centraal in onze bedrijfsvoering staat de klanttevredenheid. Niet alleen over het afgewerkte product, maar ook over de samenwerking en communicatie tijdens de duur van het project.

KWALITEIT

 

Iedereen heeft het over kwaliteit. Maar bij Van Huele maken we dat graag concreet. Kwaliteit leveren we op 3 niveaus.

Allereerst in de gebruikte materialen en de afgeleverde producten. Daarnaast in onze globale bedrijfsprocessen en tot slot in de interne bedrijfsorganisatie. Door onszelf en onze producten voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren brengen we kwaliteit in alle aspecten van ons bedrijf.

CORRECTE PRIJS

 

Onze integrale kwaliteitszorg is niet vrijblijvend, maar leidt tot een uitstekende dienstverlening. En dat niet alleen.

Door voortdurend alert te zijn voor bewegingen in de markt, nieuwste technieken en interne organisatie garanderen wij een concurrentiële verhouding prijs-kwaliteit.

KNOW-HOW

 

Onze erkenningen:

8B + 8B1 + 8D + 8D1 + 8D21 + 8D24 + 6C + 6C1 + 5A + 5E + 5G + 3C5

Onze certificaten:
VGM Checklist Aannemers (VCA**) Benor – certificaat voor manuele herstelling van gecarbonateerd beton. Procescertificaat Niveau B voor de uitvoering van betonherstellingen. Bescherming en herstelling van beton.

Historiek
1909
2019
1909

Oprichting firma Van Huele

Door onszelf en onze producten voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren brengen we kwaliteit in alle aspecten van ons bedrijf. Allereerst in de gebruikte materialen en de afgeleverde producten, daarnaast in onze globale bedrijfsprocessen en tot slot in de interne bedrijfsorganisatie.

2019

Nieuwe kantoorgebouwen

Als antwoord op zijn sterke groei beslist Van Huele om zijn kantorencomplex uit te breiden. Voor het bestaande pand worden twee nieuwe volumes opgetrokken die via een atrium met elkaar verbonden zijn. De stalen spanten en de gevelbekleding in zichtbeton weerspiegelen het solide imago van de bouwheer, terwijl de grote glaspartijen en de vliesgevel symbool staan voor de transparantie van de onderneming.

Lees meer

Ook de website van Van Huele kreeg een volledige make-over!

Het nieuwe gebouw werd ook uitgerust met verschillende vergaderzalen die toegankelijk zijn voor derden. Voor meer informatie kunt u hier terecht.