Van Huele nv

Bouwstof vol muzieknoten!

14 oktober 2020

Bouwstof vol muzieknoten!

 

2020 is een jaar dat iedere ondernemer snel wilt vergeten! De Covid pandemie heeft sommige sectoren diep in de rode cijfers geduwd! De evenementensector wordt tot op vandaag nog steeds getroffen. Ook de artiesten die dagelijks met hun handen en hoofden moeten blijven werken, spelen voor de muren…

 

De ‘muren’ en ‘bouwwerken’ waaraan wij wel mochten werken zijn functioneel, maar deze bouwwerken wou ik al eens doen leven alvorens ze klaar waren. Meestal wordt de bouw afgeschilderd als luid, lawaaierig, stofferig en ik wil eens aantonen dat het ook anders kan! Onze wekelijkse foto’s van onze werven die we graag rondsturen op Facebook, Instagram en LinkedIn zullen we in de 10 donkerste weken van 2020 opluisteren met wat klassieke muziek!

 

Dit omdat we 2 totaal verschillende sectoren willen verenigen in iets positiefs waardoor wij onze werven wat leven inblazen. De musici hebben we aan het werk kunnen zetten met mini optredens voor een nieuw en divers publiek. Een win-win situatie voor beide partijen.Geniet van de 10 komende filmpjes en optredens en volg ons elke vrijdag vanaf 16 oktober 2020 tot kerst!

 

Vandaag alvast een kleine teaser om een eerste indruk te geven van wat je kan verwachten.